Το τυπογραφείο «ΔΩΔΩΝΗ» με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στο χώρο των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών τα τελευταία 40 χρόνια. Το 2015 επεκτείναμε την δραστηριότητά μας και στο ύφασμα.

   Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και την ύπαρξη δημιουργικού τμήματος μας δίνουν τη δυνατότητα να αποτυπώσουμε στο χαρτί με ολοκληρωμένες λύσεις, τις δικές σας ιδέες και προτιμήσεις ή αυτές που θα σας προτείνουμε εμείς.

   Η επιμελημένη εργασία μας, η γρήγορη αλλά όχι πρόχειρη εκτέλεση της παραγγελίας σας, οι προσιτές τιμές προσαρμοσμένες στην εποχή μας και η φιλική εξυπηρέτηση, θα δώσουν στα έντυπα σας καινούργια μορφή.

   Η επιτυχημένη ενασχόλησή μας στον τομέα της εκτύπωσης μας οδήγησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας και συγκεκριμένα σε ύφασμα. Επενδύοντας σε σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων που μας δίνει τη δυνατότητα της πρωτοποριακής εκτύπωσης μελανιών απευθείας πάνω στο ύφασμα, αποφεύγουμε τις στάμπες και τα προβλήματα τους.

   Το όνομα που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα των γραφικών τεχνών, εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα και στην εκτύπωση στο ύφασμα.