Ψηφιακή εκτύπωση απευθείας στο ύφασμα.

Η τελευταία τεχνολογία σε ότι αφορά την εκτύπωση των t-shirts.  Τα μπλουζάκια εκτυπώνονται απευθείας στο ύφασμα. Με θερμοκρασία και πίεση εισχωρούν στην ίνα της μπλούζας και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Μπορεί να αποδοθεί και η πιο μικρή λεπτομέρεια του σχεδίου. Η ζωντάνια των χρωμάτων είναι έντονη ακόμα και σε μαύρο μπλουζάκι και αντέχουν πάρα πολλά πλυσίματα.

Πλαστιζόλη

Το σχέδιο εκτυπώνεται σε σιλικονούχο χαρτί και μετά περνιέται πάνω στο μπλουζάκι με την μέθοδο της θερμομεταφοράς. Τα χρώματα περιέχουν ζάχαρη, ρετσίνι, πολυβινύλιο και διάφορες άλλες χρωστικές ουσίες και έχουμε μια απαλή υφή και μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο. Για την χρήση της συγκεκριμένης εκτύπωσης απαιτείται όπως και στη μεταξοτυπία κάποια ελάχιστη ποσότητα παραγωγής t-shirt. Τα σχέδια πρέπει να είναι γραμμικά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Βινύλιο

Οι στάμπες βινυλίου είναι μια από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους εκτύπωσης σε t-shirt. Με τις στάμπες βινυλίου εκτυπώνετε κυρίως γραμμικά σχέδια και όχι φωτογραφίες. Συνδυάζοντας συνήθως  δύο χρώματα . Μπορείτε  να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και μεγάλη αντοχή.